Yra

Sara - Vad kul med en valp! Är yra köpt på halvfoder då?


Hej!

Nej Yra är en helfodertik så Catta har rätt till 2 kullar på henne. Catta är fullt medveten om mina framtidsplaner och vi pratar och diskuterar det mesta. Vi är helt enkelt mer kompisar än "bara" uppfödare och valpköpare, verkligen världens bästa uppfödare i min mening!



Kommentarer
Postat av: C.J.

Åh, vilka söta små valpar!

Sv: Jag har ugnen på 100 grader, men jag vet vissa som har på 50 grader också. Man får känna lite på dem då och då så att de får den konsistens som man själv vill ha. Så tiden beror ju dels på det och sen också på hur stora bitar man skär till.

2012-06-15 @ 17:46:03
URL: http://mightytigress.blogspot.se
Postat av: Filippa & Ester

Härlig kontakt du har med uppfödaren!
Sv: Tack!! Inte bara hunden behöver tränas, föraren behöver det också, speciellt att sätta sina tävlingsnerver på plats. Jag sa åt mig själv "Varför skall man vara nervös? Man tävlar ju bara mot sig själv, och huvudsakligen är ju att man skall ha det roligt tillsammans med sin hund på planen!"... Lycka till med er rallytävling!

2012-06-15 @ 18:58:32
URL: http://sweetester.blogg.se
Postat av: Anna

Vad ser du för fördelar och nackdelar med att köpa hundar på hel och halvfoder?
Bloggar du från blogg.se Appen? Fungerar den för dig även efter att du bytte till det nya?

2012-06-15 @ 23:44:55
Postat av: Anna

Vad ser du för fördelar och nackdelar med att köpa på foder?
Använder du blogg.se Appen ibland? Fungerar den för dig sen du bytte till den nya versionen av blogg?

2012-06-15 @ 23:46:18
Postat av: Emma

Precis som med mig och Alize ägare! Vi har henne på helfoder och är väldigt mycket mer vänner än har en uppfödare- fodervärdsrelation. Kul att ni har det lika bra!

Jag hoppas utställningen går bra, är lite nervös men mest pepp. Ska faktiskt bli riktigt kul! Jag ska göra mitt bästa, håll tummarna ;)

2012-06-16 @ 20:20:14
URL: http://ulltussen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0