Ge mig inspo & tips!

Jag är trött på min bloggdesign och vill ha något nytt! Allt annat i livet är ju nytt i princip också så kände att det passar bra med en förändring även i bloggdesignen. Jag älskar ju att sitta och fixa med bilder, färger och alltihopa men min inspo har helt tagit slut.
 
Så nu frågar jag er som ändå hängt här inne ett tag, vad tycker ni? Färger? Några särskilda bilder? Vad tycker ni är snyggt? Bara ös på med tips, ideér och inspo!
 
 
Yras söta halvbror Chandis Zebastian

Kommentarer
Postat av: Jobus

Jag tycker din bloggdesign är fin och neutral :D Fast jag förstår att man tröttnar efter ett tag (min bloggdesign har blivit alldeles för stökig nu, så jag vill också fixa om den :O).
Boston Terrier tema skulle kanske vara något? :) Bruna, svarta, vita färger osv. med slideshow bilder? ^^; Du verkar ha väldigt bra smak, så i vilket fall som helst så blir det nog fint!
Ha det!

2012-09-19 @ 15:45:20
URL: http://diddisdagbok.blogg.se
Postat av: Ina den Fina

Jag kan ingenting om kodning etc, men jag hade haft en av dina fina bilder med ljus bakgrund (egen studio bilder) som en heder (med hundarna såklart!) sedan massor av bilder som ett galleri som i en meny på höger elt vänster sida :) kanske diskreta hundtassar som bakgrund?

Vad gällande mitt nya hem så är det en trea på 72kvm med en liten balkong på första våningen, lagom centralt och så nära havet så jag hör havsbruset (men som jag tyvärr inte ser), jag är nöjd! och nära till flertal grönområden om det nu blir en liten valp ;) Kram!

2012-09-19 @ 16:24:35
URL: http://inadenfina.wordpress.com
Postat av: Pia

Jag läser för det mesta bloggar i mobilen, så personligen föredrar jag enkla designer och gärna ljus bakgrund med svart text. Lättast att läsa så :)

2012-09-19 @ 17:56:36
URL: http://pia84.blogg.se
Postat av: Fanny

jag tycker att du ska ha en stor bild som header (eller flera mindre men att dom fyller ut hela liksom) byta typsnitt i sido-fältet till något som inte är lika kompakt om det går och som färg.. någon smutsig pastell kanske? mjukt för ögonen och ändå inte mesigt :) kram!

2012-09-19 @ 18:57:12
URL: http://melkerpug.blogspot.com
Postat av: C.J.

Jag gillar när det är hyfsat stilrent. Röriga bakgrunder är jag inget fan av. Färg är alltid kul, men då gärna någon färg som är snäll för ögonen så man orkar stanna på sidan ett tag.

Typsnitt på texten är också något som jag tycker är viktigt. Det är lättare att läsa text som har serifer tex. Så om man har för vana att skriva mycket så kan det vara något att tänka på.

Bilder som jag tycker du ska ha typ i headern är sådana som visar vad ni sysslar med. Lite så som du har nu, men jag saknar en viltspårsbild. =)

Ja, det vad mina tips och idéer. =)

2012-09-19 @ 19:01:02
URL: http://mightytigress.blogspot.se
Postat av: Linn

Jag tycker som Ina, en (eller fler) av dina fina studiobilder med vit bakgrund som header, med texten "ett hundliv" såklart. Annars gillade jag "fotohögen" du hade... :)

Lite USA-tema skulle annars vara lite coolt.

2012-09-20 @ 08:50:18
URL: http://Linnleidero.wordpress.com
Postat av: Jenny oc Zeb

Söta tjockisen, där var han inte gammal :-).

För att gå lite mot strömmen så skulle jag säga en mörk bakgrundsfärg, vitt där texten är och härligt färglada bilder.

2012-09-20 @ 22:37:14
URL: http://www.finvovve.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0