Vad packar ni?

Shit Teo och jag måste verkligen banträna! Har anmält honom till tävling i Ale också den 4:e augusti, så nu har vi 2 tävlingar inbokade. Shit... Haha.

En sak som jag vill fråga er som kan vara intressant att få olika åsikter på är vad ni packar med er till tävling?
Vad är bra att ha och vad får man inte missa?



Kommentarer
Postat av: emelie & berit

200 kr? Vi ska nog till mina föräldrar nästa helg så då skulle vi ju kunna svänga förbi er och lämna den om du vill ha den? Har inga mått i huvudet men kan ju mäta om du skulle vilja ha.

2012-05-25 @ 19:19:44
URL: http://www.prickig.se
Postat av: Vicky

Har man med sig vacc.intyg, vatten och godis så klarar man sig. Men när jag åker har jag halva bohaget packat för alla eventualiteter. Regnkläder ifall det regnar, sandaler ifall det blir tokvarmt, stol, massäck, kamera, bajspåsar, extrakoppel, ja listan kan göras oändligt lång.

2012-05-25 @ 19:58:59
URL: http://busochpip.blogspot.se/
Postat av: Anonym

Tack så mycket! Va roligt! Antar att ni inte ska upp hit o tävla något? :) Det viktigaste jag har med är vaccinationsintyg, vatten och godis. Brukar även ha med stolar och bur :)

2012-05-25 @ 21:09:46
Postat av: Jenny och Zeb

Det viktigaste är ju vacc. intyg. Sen är ju godis/leksak, vatten och en stol skönt att ha. Är det varmt brukar jag ha med mig en kylduk också. Listan kan bli lång :-)

2012-05-25 @ 21:54:52
URL: http://www.finvovve.se
Postat av: Zandra, Lova & Lystra

Jag har typ med mig allt och ingenting! :D Packlistan brukar innehålla följande:

ostbågar, blött kattmat, snusdosa (att ha kattmatten i), bollar, kampleksaker, grisöron, ben (måste ha olika belöningar utifrån vad de är på för humör), vacc. intyg, medlemsskaps papper, buren, filtar, vatten, vattenskål, regnkläder, något att äta, filmkamera, pall att sitta på, rallykopplet, kläder till hundrna (beroede på väder, regntäcke, kylväst), vägbeskrivning med telefon nr till någon på plats(GPS).



Haha, ja det var väl typ allt! ;)

2012-05-26 @ 08:43:23
URL: http://goldendays.nu
Postat av: C.J.

Det absolut viktigaste att ha med sig är ju registreringsbevis, vaccinationsintyg och medlemskort. Sen har jag med mig lite olika typer av godis, leksaker, vattenskål och vatten, lite mynt så att man kan köpa kaffe i klubbstugan och ett glatt humör! =)

2012-05-26 @ 11:35:19
URL: http://mightytigress.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0