Tävlingsnerver

Imorgon är det tävling och jag är redan nervös. Herregud hur ska detta gå? Vi har startnummer 3 och bandvandringen börjar klockan 09:00. Hoppas nerverna håller sig i schack..
 
Nästa tävling var tänkt att vara i Ale den 4/8, alltså nästa lördag. Tyvärr så var det över 60 st anmälda i nybörjarklassen och jag som hade anmält i slutet av maj/början av juni kom inte med som ekipage i lottningen. Skittråkigt. Vi står som reservekipage nr 28, stor idé då! Så den tävlingen blir ju inte av utan efter tävlingen imorgon är nästa den 26 augusti i Mönsterås.
 
 
Så nu vill vi ha era bästa tips när det gäller tävlingsnerverna, bring it on!
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Det kommer gå bra, ta det bara lugnt och sätt ingen press på dig själv. Då går det alltid bäst. Glöm inte att vinna är inte det viktigaste utan det är att ha roligt. Ta god tid på dig att värma upp så du inte redan då börjar stressa. Sedan tar du några djupa andetag innan du går in på plan. Lycka till och glöm inte bort att ha roligt ;)

2012-07-28 @ 16:47:30
URL: http://malinstal.blogg.se
Postat av: Malin

Det kommer gå bra. Tänk bara på hur kul det kommer bli och inte hur nervös du är inför det. Huvudsaken är att ha roligt och att bli nöjd. Vina är inte det viktigaste. Tänk på att värma upp i god tid så du inte börjar stressa redan då, sedan tar du ett par djupa andetag innan du går in i ringen. Det kommer gå galant:)

2012-07-28 @ 16:51:44
URL: http://malinstal.blogg.se
Postat av: Monica

lycka till!

Jag har haft gräsliga nerver men man vänjer sig. En sak är att ha allt förberett/packat kvällen innan så man inte i nervositeten glömmer bort något.

Och fokusera på hunden den ska ha kul och så glömmer man bort sig själv:-)

2012-07-28 @ 18:42:06
URL: http://pudal.se
Postat av: Fanny

Det kommer gå skitbra!! Jätteskönt med start 3, inte först men det är ändå över ganska snabbt. Gå banan tills ni inte får gå den längre, man tänker alltid "äh, jag kan den" och sen gör man en tabbe. Gå gå gå och ta din tid. Ta det lugnt och andas :) Sedan är det bara att värma upp och det är er tur! Stort lycka till, ha jätteroligt!

2012-07-28 @ 20:53:38
URL: http://melkerpug.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0