Ostrukturerad träning

Tog en sväng med korvarna nu när det blivit lite svalare, riktigt skönt ute. Sommar! Hoppas vädret håller i sig även när jag går på semester, då ska vi ner till familj och släkt i Kalmar nämligen.
 
Ikväll blev det lite ostrukturerad träning på grusplanen här borta. Matten är nämligen väldigt trött efter sitt dygnspass på jobbet men det blev ju träning i alla fall! Körde lite enkla rallyövningar och kontaktträningar med Teo och för Yras del så blev det att öva på fotgåendet samt stadga med störning.
Blev en kort men bra träning idag och korvarna tyckte det var väldans skoj, är ju det som räknas!
 
 
Hussen var schysst och filmade lite, inte den bästa träningen som sagt idag men tänkte att det kanske kan vara kul att se lite i alla fall.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Svar: Tack :) Fin blogg du har. Det verkar vara många som bloggar om Rallylydnad. Jag har alltid varit mer intresserad av Freestyle men man kanske borde satsa på rallylydnad till en början?

2012-07-09 @ 11:28:45
URL: http://malinstal.blogg.se
Postat av: Malin

Sv: Okej låter toppen :) Bloggar om hundträning i största allmänhet. Tränar minna hundar så ofta jag kan. Freestyle ingår i det ;) Vad sägs som att göra ett bloglovin byte? Ska bli kul att läsa om din träning också :)

2012-07-09 @ 12:00:11
URL: http://malinstal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0