Märgben

Har köpt hem märgben och ska ge korvarna. Har faktiskt aldrig gett dom märgben innan, är det något era hundar fått eller brukar få?
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är väldigt vanligt att hundar som inte fått märgben från att de är valpar, blir gärna väldigt dåliga i magen.
Men om det är så att dina skulle bli det, så kan man köpa knotor på typ granngården och ge till dom. De är mer skonsamma och hunden/hundarna blir inte dåliga i magen av det.

Min fick ett märgben för snart två årsen ocj då va han 9månader. Hans mage rasade utav det. Så då testade jag ett annat märke, hände samma sak. Men tillslut så pratade jag med min foderkonsult och fick veta att hundar som inte ätit de sen valptiden blir dåliga i magen av dom ocj rekommenderade mig att testa knota istället och de funkar jätte bra:-)

2012-07-14 @ 17:16:49
URL: http://Justbeccca.blogg.se
Postat av: C.J.

Jag ger det till Sendit lite då och då. Men första gången hon åt det, blev hon lite lös i magen efteråt. Antar att det var märgen som gjorde det.

2012-07-14 @ 17:26:02
URL: http://mightytigress.blogspot.se
Postat av: jessica

Mina två gurkor får märgben då och då som lördagsgodis, i början tillät jag inte att de åt för mycket av märgen då de lätt blir lösa i magen men nu klarar de ett märgben utan problem.. De älskar det verkligen, de bästa är nog ändå efteråt då de kan använda benen som leksak och busa med varandra:)

2012-07-14 @ 18:01:51
Postat av: Anna Bilbo - Gimli

Mina pojkar äter MASSOR med märgben, både frusna och de ofrusna, ja de äter massa olika slags ben jämt. Bilbo var dålig i magen under sina 6 månader i livet så han har börjat efter 1 års ålder har ALDRIG reagerat på märgben och han har super fina tänder, inge tandsten och då gör jag ingenting annat än låter han äta ben. Gimli har ätit ben sen han var 5-6 månader och har heller aldrig reagerat.
Bilbo bär jämt omkring på ett tomt märgben och kan gnaga i timmar, Gimli tyckerbara om med fyllning så ibland fyller jag och fryser in med uppblöt hundmat/lite mjukost/nå annat... och det är ju gott och kul och de kan ju även få söka upp dom själv ute :)

2012-07-14 @ 19:52:00
URL: http://bokraden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0