Tandborstning

Idag har jag inhandlat varsin ny tandborste åt hundarna. Har slarvat en del med tandborstningen (läs helt och hållet) sedan vi flyttade ner men nu jäklar tar vi tag i det igen. Är ju enkelt bara man kommer ihåg det och en billig tandförsäkring är det ju också.
 
Jag borstar bara med lite vatten då det är själva gnuggandet som är det som gör jobbet mot tandstenen. Ingen av hundarna har något emot det heller!
 
 
 
Kör på vanliga borstar för småbarn.

Kommentarer
Postat av: Erika

Vilken jäkla charmgubbe han är den där Teo. Han kan det där med att spexa på kort hehe.

Har själv köpt en barntandborste och tänkt borsta Pims tänder men han gillar det inte och vill inte alls vara still så därför har det inte blivit av. Men ska försöka ta tag i det och försöka vänja honom då tandsten är vanlig på DP, om man kan motverka lite så vill man ju gärna göra det.
Pappas hund däremot hon kryper i princip upp i knät då man tar fram tandborsten, hon älskar det konstigt nog då jag aldrig vant henne vid det hehe.

Hur har du vant dina hundar vid tandborstning så de tycker det är okej, eller har de aldrig haft nåt emot det?

2012-09-23 @ 19:26:46
URL: http://Erikaajonsson.blogg.se
Postat av: Ina den Fina

Jag tror alrig jag komemr köpa andra stövlar än de från Hunter fast nästa gång kommer det nog blir svarta, de är ju lite mer diskreta än mina rosa ;)

Att borsta tänderna har jag läst mycket om och det är ju precis som du säger en billig försäkring och lär man hundarna detta redan som valpar så måste det ju vara lättare också? Och vad kul att få köpa barntandborstar, de är ju så söta! Kramen

2012-09-24 @ 12:31:06
URL: http://inadenfina.wordpress.com
Postat av: C.J.

Oh, bra du skrev ett inlägg om tandborstning. Kom på nu att jag varit lite dålig med det den sista tiden.

2012-09-24 @ 20:06:40
URL: http://mightytigress.blogspot.se
Postat av: Gabbi, Edwin & Nixon

Hhahahaa!!! Men söta Teo <3

På tal om lydnadsböcker... såg att du kollat in Niina Svartbergs bok. Du har inte tittat på Lydnadsträning i teori och praktik. Där får du mycket mer i en och samma bok plus att det täcker minst lika bra alla moment och problemösning etc. Bara ett tips :D

2012-09-25 @ 15:58:22
URL: http://www.bravepepper.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0