Eftermiddagspromenad

Har tagit en härlig promenade med hussen runt om naturreservaten här i eftermiddag, blev lite härligt badande också för korvarna!

Träffade dock på en mindre rolig man med lös hund under promenaden.
Hunden var det inget fel på men då jag nekade hans hund att få hälsa på mina två så flippade han totalt.
Han var väldigt otrevlig och menade att "Jag hade en jävla attityd, att jag hindrar hundens normala beteende att få hälsa på alla, att jag borde gå till psykolog, att min hundsyn är beklaglig och att jag ska ha sådan pli på mina så att de ska kunna hälsa på alla." Sicken idiot alltså!

Blev lite instagram bilder tagna under promenaden i alla fall.

Kommentarer
Postat av: emelie och berit

folk!

2012-06-13 @ 19:24:45
URL: http://www.prickig.se
Postat av: erika

vad är det för fel på folk egentligen!

Jag tycker det är störande att folk i princip tar för givet att det är okej att hälsa på pim bara för han är typiskt "liten & söt" och även gör det utan att fråga, hade jag stått där med en schäfer är jag rätt säker att inte lika många bara stoppat dit handen. Våran valpkursledare har dock sagt till oss att vi ska säga ifrån och att Pim inte måste hälsa på alla vilket han inte gör nu, mycket lättare!Men man blir inte klok på folk, respektera om man inte vill ha en hund som vill kuta fram till varenda hund.

2012-06-13 @ 20:18:00
URL: http://erikaajonsson.blogg.se/
Postat av: Anna Bilbo & Gimli

Så irriterande!! Människor blir bara värre och värre, fy!!! (censurerade bort den mindre fina ramsan med ord som kom upp när ja läste) ;P

2012-06-13 @ 20:59:29
URL: http://svantippen.blogspot.com
Postat av: Fanny

hade kunnat strypa en sådan person..

2012-06-13 @ 23:17:11
URL: http://melkerpug.blogspot.com
Postat av: Jobus

Vissa människor är verkligen nötskallar...
Jag har liknande problem här i Wien. Jag vill att mina hundar ska kunna gå förbi andra utan att hälsa eller bry sig, men vissa hundägare bara släpper lös sina hundar på mina så att det blir helt koppelkaos. Dessutom har jag Tuffi som är rädd för andra hundar, och som jag försöker rehabilitera. Men det är ju omöjligt när folk inte respekterar det...
Den människan som du mötte verkar ju vara en riktig vakuumskalle...
Ha det!

2012-06-14 @ 10:49:58
URL: http://diddisdagbok.blogg.se
Postat av: Emma

Känner tyvärr också igen det där..suck.
Vi va på promenad förra veckan och kom fram till en liten klunga med två hundar. Matten tar tag i den hunden som var lös, ropar sen, är den en hane? Och innan jag hinner svara släpper hon sin! (Vi vill aldrig hälsa i koppel) Min höglöpte dessutom och när jag sa att hon skulle ta bort sin hände inget, så jag sa till igen och då bara svarar hon "men det hade ju blivit sååå fina valpar efter dom här två!". Jag var två sekunder från att explodera.

2012-06-14 @ 11:02:09
URL: http://ulltussen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0