Söndag

Ja, idag har det inte hänt så mycket. Jag mår lite bättre men orkar fortfarande knappt göra något. Sitter i soffan och kollar tv, ritar lite (har föresten beställt illustrationspennor nu! Blev promarkers för den som undrar), dricker saft och cola för det skulle tydligen vara bra för hostan enligt läkaren och har nyss skickat ut husse med världens längsta lista för att storhandla.
 
Korvarna vill gärna hitta på något, de tycker de är ganska tråkigt att bara vara nu när matte är sjuk. Försöker underhålla dom på bästa sätt med att gömma lite godis, träna lite bakdelskontroll och utställningsträning för Yra.
Är ju faktiskt utställning i Tvååker på fredag och jag ska dit med lillkorven, då ska jag fan vara frisk! Ska jobba i helgen också så jag måste vara frisk faktiskt. Skulle egentligen jobba måndag, tisdag och onsdag också men det tyckte läkaren var en dum idé.
 
Jag hatar att bara vara hemma och stilla, är inte alls min grej och jag har egentligen tusen saker att göra. Jobba, träna rally inför tävlingarna, fixa här hemma och allt annat. Är väl dock bäst att göra som herr doktor säger, annars får jag väl någon mer lustig infektion bara för att, skulle inte förvåna mig!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jobus

Man blir snabbt rastlös när man är sjuk ^^; Och det slår ofta till när man helst inte vill vara sjuk (som på skollov när man gick i skolan :P). Du måste slappnat av lite när hundarna och karln åkte till Kalmar, och då kom infektionen och ringde på dörren... ^^;
Krya på dig! :D

2012-07-01 @ 19:02:19
URL: http://diddisdagbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0