Helgen

Så var det söndag och helgen är nästan slut, igen.
Går så himla fort! Helgen har varit trevlig i alla fall. Jag har ju jobbat fredagnatten som sagt och jobbar även i natt men igår var jag ledig så lite smått har jag hunnit med under helgen ändå. Eller ganska mycket faktiskt.

Gustens föräldrar var ju här och hälsade på fredag - lördag & de var så snälla och hade med sig Gustens gamla säng med sig upp så nu har vi äntligen en dubbelsäng!
Uppskattas av alla kan jag säga..


Han må vara liten men att breda ut sig är han fan expert på. Fattar inte hur en hund på 9 kg kan ta så jävla mycket plats!

Ny soffa har vi fått med! Helt underbart ska jag säga. Gustens föräldrar köpte en soffa till Gusten (oss) som vi sett ut och hittat på blocket eftersom Gusten fyllt år.
Så himla snällt! Nu slipper vi ligga som 3 små korvar när vi ska kolla på tv tillsammans. :)

Den nya soffan luktar något... vafan.. katt?!


Bäst att övervaka detta på avstånd istället.Blev jättebra ju! Himla fin :) Gustens pappa provligger den, den är skön kan jag lova!


Soffan har fler fördelar än att bara vara skön och stor om man frågar Teo om hans åsikt. Man hamnar i bra & lagom bordshöjd. Alltid ett plus ;) och man kan breda ut sig huuuur mycket som helst och sova med benen åt alla håll utan att trilla ner.


En bra helg med andra ord :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0