Epi-otic & regn

Det verkligen öööööser ner regn här i Göteborg idag haha, typiskt Göteborgsväder att komma hem till. Tror ni korvarna hellre hade velat stanna kvar i soliga Kalmar? Det tror jag, man får bokstavligen släpa ut dom genom porten nu..
 
Idag är det fix, städ, storhandling, tvätt och annat "skoj" som måste tas itu med. Tog en sväng förbi apoteket för att inhandla lite epi-otic till Teo. Märkte igår att hans ena öra är lite rött i öronlappen, lite torrt och fnasigt och lite skitigt. Han har haft öroninflammation en gång förrut när han var 12 veckor men var mer rött och irriterat då.
Man vet dock aldrig med Teo för han är nog nämligen den mest smärttåliga hund jag någonsin mött och visar nästan aldrig att han har ont. Enda gången han verkligen varit ynklig var när han hade riktig magkatarr, inte ens när de pillade in en "stålpinne" i såren på hans ben när han blev attackerad av rottweilern sa han ett knyst.
Håller i alla fall tummarna för att det bara blivit irriterat av bad eller någon klo som skrapat till när de lekt med varandra och kör på epi-otic någon dag.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jobus

Jag som längtar efter riktigt regnoväder... Hundarna vill inte ut för att det är för varmt här ^^;
Diddi har också väldigt hög smärtgräns. Han har aldrig klagat trots alla hemska olyckor. Bara när han hade Gastrit (magkatarr?), då satt han och gungade på golvet, och när man kände på magen så visade han smärttecken. Modiga små pojkar :)
Ha det!

2012-08-06 @ 14:47:24
URL: http://diddisdagbok.blogg.se
Postat av: Fanny

öroninflammation är inte kul, hoppas Teo klarar sig utan!

2012-08-06 @ 15:28:48
URL: http://melkerpug.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0